Planet soft proširuje lepezu svojih usluga kako bi klijentima što više olakšao poslovanje

U Planet softu nikada ne mirujemo i u stalnoj smo potrazi za novim i naprednijim rješenjima koja mogu znatno da olakšaju poslovanje naših postojećih i budućih klijenata. U našu bogatu lepezu postojećih softverskih rješenja dodali smo i još jedno novo rješenje, koje će omogućiti lakši i više automatizovan rad te prikupljanje i praćenje podataka od strane klijenata. Sa ponosom najavljujemo partnerstvo sa renomiranom međunarodnom DECE Software kompanijom, koja pruža brojna napredna IT rješenja, sa širokom primjenom u raznim granama industrije. Partnerstvo smo započeli fokusiranjem na MOBIDI alat, koji predstavlja napredno rješenje za upravljanje vašim mobilnim timovima, ili kako je poznat i kao „vaše oko na terenu“.

Šta je MOBIDI?

MOBIDI je alat za prikupljanje podataka koji se lako očitavaju i dizajniran je sa svrhom za jednostavan i efikasan prenos podataka od terenskih/mobilnih timova do vaših centralnih mjesta za prikupljanje podataka. Kada se prikupe podaci sa terena i pošalju centrali, na raspolaganju vam stoji neograničeni broj opcija kako da ih obradite, sačuvate ili prezentujete u vidu izvještaja., ili jednostavno rečeno  – lako generisanje raznih vrsta izveštaja, izrada analiza, automatsko daljnje slanje podataka u različite sisteme obrade i slično.

Zašto odabrati baš MOBIDI?

Ukoliko se vaša kompanija bavi građevinom, distribucijom ili veleprodajom i maloprodajom roba/usluga, obezbjeđenjem, komunalnim, energetskim ili opštinskim uslugama, snimanjem terena ili sl, imate terenske  / mobilne timove, vi onda vrlo dobro znate koliko vrijeme provedeno u radu na terenu može biti skupo i koliko je važno. MOBIDI je veoma jednostavan i „low-code“ alat koji ovdje „uskače“ kao sjajno rješenje za takve potrebe. To je platforma kojoj je potrebno malo ili nikakvo dodatno programiranje i koja se lako kastomizuje za vaše potrebe. Koliko je MOBIDI napredan i praktičan govori i činjenica da može da radi i offline modu, bez internet konekcije, te pruža mogućnost slanja i prikupljanja podataka od vaših mobilnih timova sa veoma udaljenih ili komplikovanih lokacija kao što su gradilišta, tuneli ili podrumi gdje je internet konekcija uglavnom loša ili je nemoguće imati.

MOBIDI je takođe praktičan jer i radi na svim platformama: pametnim Android i IOS telefonima, tabletima i svim ostalim, a što ga činim veoma korisnim i lako upotrebljivim od strane svih vaših zaposlenih. Njegova upotreba je već rasprostranjena širom svijeta pa tako i u našoj regiji, te ga koriste i neke od vladinih institucija iz regije kao što je Ministarstvo poljoprivrede RH.

Primjeri primjene MOBIDI-ja

  • Praćenje vlastitih ili aktivnosti konkurencije na terenu može biti jako teško i komplikovano. MOBIDI omogućava jednostavno praćenje aktivnosti na vašim gradilištima ako ste iz građevine, ili snimanje konkurencije ako ste iz trgovačke branše. Prikladan je i veoma dostupan i za kompanije koje imaju male ili velike terenske timove.
  • Odličan je za bilo kakvu vrstu istraživanja terena ili analizu lokacija za gradnju npr. nove ceste ili lokacije marketa – MOBIDI prikuplja podatke o stanju na terenu, fotografije, postojeću instrastrukturu ili neke prepreke, te sve to mapira za buduću analizu.
  • Poslovi obezbjeđenja – MOBIDI lako upravlja vašim kontrolnim punktovima, izvještajima o kontrolama ili jednostavno pomaže da vaš tim koji obezbjeđuje neku lokacija to uradi na višem nivou, od prikupljanja podataka, fotografija i obrade u slučaju neke problematične situacije na samoj lokaciji i uz pravovremeno i automatsko izvještavanje.
  • Dostava robe – MOBIDI prati da li je dostava odrađena na vrijeme, dokumentaciju dostave (otpremnice i sl.), i pojednostavljuje praćenje i upravljanje dostavom.
  • Popunjenost polica u marketima – da, MOBIDI olakšava i taj naporni rad te ga prilično automatizuje.
  • Snimanja terena (surveying) – MOBIDI je sjajan alat za to i koriste ga brojne opštinske i slične organizacije koje žele da snimaju teren na jednostavan i automatizovan način.
  • Praćenje bankarske dokumentacije – MOBIDI pomaže praćenje da li bankovni automati rade sve što je potrebno te prikuplja podatke od njih, a što olašava kontrolu i praćenje mreže bankomata.
  • Servisne usluge – obilazak vaših servisera, servisna dokumentacija, baza serijskih brojeva i bilježenje servisiranja lako se prate i automatizuju sa MOBIDI-jem, koji omogućava i izradu izvještaja o izvršenim servisima i putem kojih se servisiranje može jednostavnije da prati i kontroliše.
  • Upravljanje projektima – da li je riječ o nadzoru gradilišta, ili praćenju vaših bilboard pozicija da li su prelijepljene shodno kampanjama ili ne ako se bavite izdavanjem bilboarda, MOBIDI je odličan alat i za to.

MOBIDI je odličan alat namijenjen za upotrebu u brojnim industrijama, za male ili velike mobilne timove, jako je povoljan i dostupan i za manje kompanije, te pruža brojne mogućnosti od snimanja terena, prikupljanja fotografija, snimanje konkurencije, izvođenja radova, dostave robe, rada prodajne sile ili bilo kojeg mobilnog tima ako ga imate. Znatno olakšava rad i omogućava velike uštede u radu kompanija. Mi u Planet softu smo jako uzbuđeni zbog ovog partnerstva i budućih rješenja baziranih na MOBIDI-iju koja će našim postojećim i budućim klijentima omogućiti što lakši i povoljniji rad njihovih mobilnih timova. Javite nam se direktno radi više informacija o ovom jedinstvenom rješenju.